Tuesday, February 9, 2010

Vot siis, mis Sri Lankal juhtus...

Igayks saab ise lugeda, mis Sri Lankal nyyd toimub...

http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/8504882.stm

T2pselt seda ennustasin juttude j2rgi minagi. See, mis Sri Lankal toimub, on kaugel demokraatiast. Kahju on sellest...Ja mul on v2ga raske uskuda, et kindral kuidagi p22sema peaks. Ja rahvas on hirmul, keegi midagi oelda ega r22kida ei julge, r22kimata siis veel mingist vastutegevusest. Aga see tooks ilmselt automaatselt kaasa kodus6ja, sest kindrali toetajaid on kogu rahvast rohkem kui president Rajapaksa toetajaid. Ja otsene p6hjus tema arreteerimiseks seisneb selles: "I am definitely going to reveal what I know, what I was told and what I heard. Anyone who has committed war crimes should definitely be brought into the courts," Gen Fonseka said".
T2nud, M2rt, lingi eest!

Mina olen aga oma 24-tunnise liikumise l6petanud ja Hampis ilusasti kohal. Aga praegu pole aega sellest k6igest pikemalt kirjutada. Ilm on ilus, muidu ka k6ik OK.

K6ike kena!

2 comments:

  1. Tere Kristjan!

    Paar korda olen lugenud, kus arvad, et ehk kirjutad liiga pikalt... No vastaks lühidalt: ei. mulle jubedalt sümpatiseerib, see mis teed tervenisti ja ma üritan ennast tagasi hoida, et mitte liiga tihedalt Su blogi külastada, kuna tahan võimalikult järjest lugeda sündmustest mis juhtuvad.

    See kuidas need "ärimehed" koorivad - no tõesti avaldan tõsist lugupidamist Sinu kindlameelsusele nendega võidelda. Ma niiväga tean, et ideaalis ma tahaks sama teha, aga reaalselt - ei viitsiks. Läheks kergema vastupanu poolt ja jätaks asja nii kuis nad ütlesid. KUIGI ma saan aru, et SEE ongi nende käitumise põhjuse allikaks.

    Ühes postituses küsisid, et miks inimesed kummardavad erinevaid jumalaid kui on olemas nii võrratu asi kui päike. Päike ongi tegelikult enamiku religioonide jumal. Lihtsalt natuke peidetud kujul. Selle tõestamine muidugi võtab natuke aega, aga üritan võimalikult kokkuvõtlikult teha. Kogu (kristlaste)piibel on astroloogiline kalender kus sõna nagu "son" ehk jeesus on tegelikult kirjutamisaegne nimetus päikesele("sun"). Kõigil suurematel uskudel on üks struktuur mis baseerub astronoomiale.

    ühes teise postituses räägid, et sööd nüüd hea meelega ainult käte abil, mul tekkis kohe küsimus, mõnes mõttes muidugi üleliigne, aga kas kõigis neis kohtades saab käsi ka enne söömist pesta?

    Ja see koledate hädade(haiguste) liha söömise teel levimise kohta on hilarious(ma loodan, et Saia ei pahanda, et ma kaldkirja ei saa kasutada).

    parimat,
    magnus

    ReplyDelete
  2. Ahhoi, Magnus. Ma vaatasin alguses, et nimi Magnus, aga ei raalinud kohe v2lja, et sina... Aga siis, kui Saia jutu sisse tuli, siis oli selge.
    Vastuseks sinu kysimusele, kas k2si v6imalik pesta, et jah, absoluutselt. Siiani ei ole veel kohanud, et k2si pesta ei saaks. Tean kyll kohti, kus n2iteks tualetti pole. K2si saab aga alati igas kohas pesta ning tavaliselt asub kraanikauss otse restorani soogitoas. Ehk siis ei pea isegi teise ruumi minema.
    H22d kaasareisimist:)

    ReplyDelete