Wednesday, April 28, 2010

Next stop Bangadesh!

Tere!
Olemine on t2itsa hea. Ilus 6htu ka. Aga siit riigist tuleb nyyd kiirendatud korras pageda. Nimelt on maoistid, va kommunistid organiseerinud kuulduste ja uudiste j2rgi algavaks n2dalavahetuseks laiaulatuslikud streigi- ja protestiaktsioonid. Juba esmasp2eval olevat Kathmandus maoistid autosid p6letanud.
Homme on seega viimane turvaline v6imalus riigis ringi liikuda ilma, et tee peal mingeid maoistidega seotud muresid v6iks tekkida. Reedel ja laup2eval pidavat kommunistid tervest riigist pealinna tulema ning p6hiline m8ll pidavat olema pyhap2eval, mil kohalike kinnitusel ei ava uksi mitte ykski pood, ei s6ida ykski takso ega buss. P6nev ehk kyll, kuid siiski ma seda k6ike vaatama j22da ei kavatse.
Pealegi sain ma t2na k2tte ka oma india transiitviisa, mida saatkonnast taotlemas k2isin oma haiglassesattumise t6ttu. Hommikul esitasin avalduse, maksin 1750 ruupiat raha ja kell 17:30 sain kenasti saatkonnas oma passi koos viisaga tagasi. Kehtib kuni viienda maini, mida on maa ja ilm, sest selleks ajaks olena ma juba Kuala Lumpuris, Malaisias.
Nyyd siis ootab mind homme ees umbes 17-tunnine bussis6it Kakarbhittasse, et sealt m88da maismaad Indiasse minna, et edasi Bangladeshi saada. Ja vahva uudis on see, et ma v6tsin niisama naljaviluks yhendust oma Korea s6bra Juniga, kes yllatuslikult samamoodi viibib praegu Bangladeshis. Tema on kyll Chittagongis, kuid kuuldes, et mina plaanin reede 6htuks Dhakasse, Bangladeshi pealinna j6uda, lubas ennast samamoodi selleks ajaks sinna organiseerida. V2ga tore oleks kokku saada. Jun on v2ga lahe tyyp.
Niisiis: Next stop Bangladesh.
Peatsete r66msate kohtumisteni!

No comments:

Post a Comment